Jonathan Cordova Q&A

Back to Article
Back to Article

Jonathan Cordova Q&A

Caleb Johnson, Digital Journalist

Hang on for a minute...we're trying to find some more stories you might like.


Email This Story






  1. What have you always wanted? Did you ever get it?/ His answer : ” A Challenger, but I cant drive yet”.
  2. Greatest strength or weakness?/ His answer: ” My greatest weakness is I say Yes too much”.
  3. What type of music do you listen to?/ His answer: ” Kendrick Lamar, Skrillex, and Eminem
  4. Do you have a favorite book?/ His answer : “No”
  5. Favorite Superhero?/ His answer: ” Spider-Man”
  6. Worst injury you’ve ever had?/ His answer: ” Broke my wrist because it got stuck in a car door”
  7. What do you do in your free-time?/ His answer: “Take care of my niece, and spend time with my friends
  8. What scares you the most? why?/ His answer : ” Being alone probably, or just the thought of living alone.”
  9. Who is somebody you really admire?/ His answer: ” My Brother Charlie because he has had a good, successful life.’
  10. How would you describe yourself in three words?/ His answer: Funny, Stupid, Laid back.”
Print Friendly, PDF & Email